Essentielle Olier

Æteriske olier

Æteriske Olier støtter din krop både fysisk, hormonelt, følesmæssig i den hverdag

DET, DU TÆNKER, BLIVER DIN VIRKELIGHED.
 

Mine oplevelser og erfaringer ved at have brugt dem på mig og min familie, er at min følelsesmæssige trivsel og min fysiske krop, som det at være tung i kroppen, dårlig humør og smerte er blevet meget bedre.

De æteriske olier jeg bruger og der kommer hele tiden nye, er fra Firmaet Doterra. De olier er så rene og potente, at man kan bruge dem i madlavningen og indtage dem.

 

I min rejse til en færdig uddannet Komplementær Hormonterapeut har vi brugt dem i vores Hud Modul til cremer og olier. Cremer og olier, der ikke påvirker vores kropslige hormoner. En blanding med økologisk kokosolie to dråber AromaTouch og to dråber Deep Blue, så har du en olieblanding, der hjælper kroppen til falde til ro, slappe af , slippe fysiske spændinger og smerte.

 

Wild Orange har forbedret mit humør og en følelse at være afstresset og forbedret følelsen i ikke at have energi og tid nok.

En kombination af Lavendel og Balance under mine fødder om aften inden sengetid kl 22 har forbedret min søvn optimalt.

Peppermint giver en følelse af en boblende glæde og giver energi til mit hovedet om morgen og om eftermiddagen. Olien er god til min fordøjelse. En dråbe i et glas vand fjerner fornemmelse af oppustethed.

Oregano den er en varm og intens olie og den kan let blandes med økologisk kokosolie og indtages med en dråbe i et glas vand til din fordøjelse mod candida svamp i mund og tarme. Den er også god til smøre på rygraden, når den er lidt stiv.

Tag dit helbred i dine egne hænder

Æteriske Olier støtter din krop både fysisk, hormonelt, følelsesmæssig i din hverdag

Føl dig tiltrukket til at blive inspireret med naturlige løsninger på dine problemer lige ved hånden. Uanset om det er mavebesvær, kløende udslæt eller en tilstoppet næse, ved du, at du kan klare det.


Essentielle olier har bl.a. gavnlig effekt indenfor følgende områder:


  • Søvn
  • Immunforsvaret
  • Hormoner
  • Muskler/led
  • Fordøjelse
  • Respiration
  • Følelser/stress


Bestil dine egne essentielle olier fra doTERRA

Ønsker du selv at bestille de fantastiske essentielle olier fra doTERRA guider jeg dig gennem bestillingsprocessen her

LÆS MIN E-BOG


“Kom godt i gang med essentielle olier fra doTERRA”

KONTAKT KLINIK MYNTE

Vil du gerne høre nærmere om, eller har du spørgsmål til bestilling af de essentielle olier fra doTERRA