kundeudtalelser

Mynte kan bare noget

*******

Tanja Liljeqvist


Jeg vil gerne anbefale Mynte's

akupuntur for alle gravide, der måtte have brug for det.

*******

Jeg havde indre uro omkring, det at være gravid. jeg havde tanke mylder, og jeg havde mange tanker om at blive mor, jeg sov også meget dårligt. efter to behandlinger sov jeg bedre og min indre uro forsvandt- Det gjorde at hurtig i balance igen og kunne ynde min graviditet.

*******

Dina Jensen


Jeg skulle har gjort det før hos mynte.

******

JEG HAR FÅET MERE RO I KROPPEN, OG I MIT SIND. JEG FØLER MIG MERE I BALANCE MED MIG SELV, PÅ SÅDAN EN UFORKLARLIG MÅDE, JEG ER BLEVET MERE MIG SELV. JEG VILLE ØNSKE JEG HAR GJORT DET FOR LÆNGE SIDEN. DET HAR VIRKELIG GJORT EN FORSKEL, BÅDE I MÅDEN JEG ER SAMMEN MED ANDRE MENNESKER PÅ, OG PÅ HVORDAN JEG MØDER NYE TING PÅ, DER FØR GJORDE MIG NERVØS OG UROLIG OG USIKKER. NU ER JEG MERE KOMFORTABLE MED DET, FORDI JEG ER BARE MIG.

MIT MÅL FØRSTE GANG, JEG KOM HER I DIT FORLØB, VAR AT TABE M MIG. JEG SYNES JEG HAR PRØVET ALT, OG HVAD SOM HELST. JEG HAR IKKE PRØVET NOGET DER LIGNER DETTE.

JEG MÅTTE GIVE DETTE FORLØB ET SKUD, OM DET KUNNE HJÆLPE MIG. DET KUNNE DET. JEG VED IKKE OM DET HAR FJERNET NOGLE BLOKERING I MIN KROP, DU SAGDE JEG , JEG HAVDE EN DEL VREDE I MIN KROP, SOM HAR LETTET MIG OG BLEVET CLEARET. JEG MÆRKER KLART EN FYSISK FOR FORANDRING. JEG KAN TRÆKKE MIt VEJR BEDRE OG DYBERE. SÅ JEG TÆNKER, AT DER HAR VÆRET ET ELLER ANDET I MIN KROP, EN ENERGETISK BLOKERING, SOM HAR ÅBNET SIG FOR MIG, SÅ JEG HAR MERE OVERSKUD TIL AT TAGE SUNDERE VALG FOR MIG OG MIN KROP. JEG HAR FÅET LYST TIL AT BEVÆGE OG SPISE BEDRE. SÅ HAR JEG FÅET EN GEVINST MED, JEG HAR TABT MIG 7 KG, FRA JEG STARTEDE I DIT FORLØB. JEG MIG FØLER MERE TILPAS

                               ********

      Shannie Westphalen


Tak mynte, du er super.

Før smerte i benene og er super nu.

*******

Jeg startede vd Mynte med nervebetændelse, altså gik på svampe under fødderne. Jeg havde smerter, ondt i benene fra knæ til fod. Jeg havde en følelse af at have en fast hånd om min ankel. Jeg fik Akupunktur 4 gange og alt er super og godt nu. jeg er så glad igen og mine fødder og ben har det godt igen.

********


Lydia Joost
Jeg giver Mynte 4 stjerner

*******

Kasper Autzen


&


Niels-henrik Andersen

Efter 2. ufrivillig abort kontaktede vi Klinik Mynte

vores læge ville ikke hjælp os, så ville prøve den naturlig vej.


Vi begynte vores forløb hos klinik Mynte i foråret efter at have problemer med at holde på barnet, efter 2 aborter tidliger.

3. gang lykkes det dog med klinik Mynte's hjælp. Juni i år 2023 den 15 juni ankom vores datter. vi tænkte at dele dette og dele den dejlig nyhed med dig. Vi har valgt at kalde hende Mynte

Kim og Louise

Mynte er den dygtigste og den bedste.

********

Kristine Andersen

Jeg får de bedste behandlinger hos Klinik Mynte.

*******

Jeg arbejder dagligt som murer, og det er hårdt for kroppen. Jeg får en gang om måneden  kropterapi og akupunktur for mine ubalancer. Jeg føler mig som nyt mensske hver gang og føler mig meget roligere og let og balanceret i min krop. jeg har prøvet andre behandling hos andre, men de har ikke kunne opnå samme resultat.

*******

Mohanad Ghesn

Jeg og min mand ønskede os brændende et barn. Min mand havde lav sædkavalitet.


jeg og min mand blev indstillet til IVF behandling og havde hørt at Akupunktur  for gravide, havde vi bedre chancer at det lykkes. det gjorde det og vi har fået en dejlig pige.

********

Mette Jensen