Fysiurgisk massageterapi

Fysiurgusk massageterapi

Fysiurgisk massageterapi vigtigste opgave, er at forebygge og lindre spændninger i muskler og led.Disse spændninger opstår oftest som følge af overanstrengelse, overbelastninger, traume, psysiskespændninger og dårlig arbejdsstillinger.


Massage er berøring af huden og manipulation af muskulaturen med specifikke teknikker uden

bivirkninger, der fremmer vores almene sundhed og velvære.


Massagen styrker kroppens og hjernens fuktioner, og bidrager til at lindre og forebygge visse almindelige lidelser, f.eks. stress, depression, spændninger, spændningshovedpine, myoser i muskler, overbelastninger skader ved sport/arbejde og overanstrengelse ved hårdt arbejde.


Massage af huden stimulere også vores immunforsvar, at klemme trykke og bevæge kroppens bløde væv afspnder musklerne og stimulere vores kredsløb, så blodet flyder uden hindringer, og bringer ilt og næringstoffer til de steder, hvor der brug for det.


Som  Uddannet fysiurgisk terapeut giver jeg en individuelt tilpasset behandling til kroppens muskler afhængig af problemets art.


Fysirgisk massageterapi er langt de fleste tilfælde en yderst effektiv måde at behandle forskellige muskulære lidelser i bevægeapperatet. I min klinik kan jeg afhjælpe dig med overbelastning i muskler og bindevæv ( sener, muskelhinder og ledbånd). Dette kan være opstået af pludselige traumer, statisk 

enformigt arbejde foran en computer, forkerte/tunge løft, idrætskader. Undersøgelser har desuden vist at fysiurgisk massageterapi er den mest effektive behandling nu og her ved hovedpine udløst muskulært. Dvs. det er normalt kendt som spindningshovedpine.


Vi anbefaler altid nye klienter at booke en time, da der er erfaringsmæssigt brug for en grundigere første gang. Priser - Fysiurgisk massageterapi


Massageterapi 1 time.                                Kr. 660,-


Massageterapi 1/2 time.                             Kr. 330,-                          

Fysiurigisk massage terapi er godt for:


  • Muskulær lidelser.
  • Overbelastning i muskler, sener, led.
  • Overbelastning og spændninger i muskler og bindevæv.
  • Hovedpine og spændningshovedpine.
  • Muskelspændninger
  • Stressreduksering og psykisk wellvære.