Slank på den fede måde

Den næringsrige slankekur

- Bliv slank på den fede måde 2 mdr. forløb.

I den næringsrige slankekur-session hos mig vil du få hjælp og inspirerende støtte i en 1.1 konsultatuon hver uge 8 gange . Sammen vil vi kigge bagom din vanetænkning og identificere de mønstre, der forhindrer dig i at se kærligt og omsorgsfuldt på din krop. Du får energiflowet tilbage, så dine celler og hormoner kommer bedre i balance, og du vil både føle og se dig selv som en slank person på den lange bane.


Jeg støder på det igen og igen, et tilbagevendende ønske om at finde mirakelkuren, så de overskydende kilo falder af sidebenene. Lysten til at slanke sig følger således hos mange (særligt kvinder) et velkendt mønster og melder sig ved årets begyndelse samt i starten af henholdsvis sommeren og efteråret.


På disse tidspunkter af året ankommer mindreværdskomplekserne og det negative syn på sig selv i følgeskab med den dårlige samvittighed. For at gøre ondt værre, påvirker disse tanker ofte ens stressniveau. Problemet er, at mange herved lægger fokus på hurtige resultater, hvor det udelukkende handler om at tabe sig nu og her.

Med et forløb hos mig får du hjælp til at skabe langsigtet velvære, et forbedret energiflow og en krop i hormonel balance.

Såkaldte mirakelkure, som ofte lover fantastiske resultater på ingen tid, handler kun om, at man skal tabe sig hurtigt med næringsstofmangel, et forstyrret stofskifte og vægtkontrol til følge.


Der sker en hel række ting inde i kroppen, når man faster. Der findes adskillige artikler og undersøgelser, som er henholdsvis for eller er imod faste. Når vi ikke tilfører kroppen næring, sætter kroppen ret hurtigt stofskiftet ned, da der ikke er noget at forbrænde eller omdanne til energi. Vores hormoner påvirkes, da disse er med til at regulere appetitten.


Ulempen ved at kroppen skal ”detoxe sig” gennem faste er altså, at der samtidig sker en omvendt biokemisk struktur, hvor processen går i stå i stedet for. Det kræver således meget energi at holde vores biokemiske proces i gang, og vores naturlige energetiske og hormonelle balance bliver derfor påvirket, når energien forlader os.


Det giver langt mere mening, at vi forholder os til vores naturlige rytme og tager ansvar for de følelser, der ligger bag vores vanetænkning og adfærdsmønstre. De færreste ved f.eks., at det er de samme begrænsede mønstre og vanetanker der findes hos folk, som lider af en afhængighed.


Jeg hjælper dig med at finde bagom din vanetænkning og identificere eventuelle uhensigtsmæssige adfærdsmønstre. Resultatet bliver et langsigtet velvære, mere energi og god hormonel balance.

Den næringsrige slankekur – på den fede måde foregår i klinikken med opfølgende samtale en 2 mdr. efter.

Priser - Slank på den fede måde

Pr. konsultation

Den næringsrig slankeforløb v/køb af forløb (svarer til kr.500 pr.konsultation)

Kr. 1000,-

Kr.4000,-

Forberedelse

Årsager

Det er vigtigt at forstå sammenhængen imellem krop og sind og finde årsagen til dine udfordringer.


Igennem forløbet vil du få en forståelse for, hvad årsagen er til din ubalance, og hvordan du selv kan støtte din krop fremover. Samtidig støttes din krop energisk igennem en bestem protokol til at sætte gang i dit stofskiftesystem, så din krop hurtigere kan komme tilbage til homeostase. I forløbet vil du modtage 8 x 1:1 personlige konsultatoner i klinikken. Her arbejder vi med en clairvoyance inspirende støtte, i hvad der står i vejen for, du kan genoprette selvkærligheden til din krop, og en langsigtet oplevelse af at være slank hele tiden.


I forløbet.

I forløbet hjælper jeg dig med at komme i bedre hormonel balance gennem nærende og sund kost, de rette tilskud, afstresnings-teknikker, rådgivning om søvnmønstre, bevægelse og motion, med store mængder af selvkærligt selvomsorg,  laboratorieanalyse fra nordic VMS.

Jeg kigger på det hele menneske som udgangspunkt for en behandling. Du guides og inspireres i din proces henimod at opnå balance i din krop. Ingen mennesker er helt ens – et forløb hos mig er rettet specielt til dig, din krop og din hormonelle ubalance.


8 ugers vægttabsforløb

Få hjælp til vægttab med et 8 ugers forløb med auriculoterapi / øreakupunktur, valgusnervestimulation samt BODY-analyse.

I dette forløb udfører jeg ved første konsultation en BODY-analyse, stimulering af vagusnerven og øreakupunktur. BODY-analysen gentages midtvejs og mod slutningen af forløbet, ligesom der løbende vil blive indsat nye nåle og udført stimulering af vagusnaven.

Der vil være gode muligheder for, at du har tabt 12-15 kg, når de 8 uger er omme.

 

Deltagere på forløbet skal ankomme fastende til første konsultation, da vi ønsker at påvirke omsætningen af kulhydrater. Der må indtages mad igen efter denne konsultation.

Hvorfor stimulering af vagusnerven

 

Vagusnerven er en helt central del af kroppens mentale og fysiske velvære. Ikke alene skaber vagusnerven forbindelse mellem hjernen og vigtige organer som lunger, hjerte og tarme.


Forskning har tillige vist, at en aktiv vagusnerven bidrager til positive følelser, modarbejdelse af stress og gør det nemmere at tabe sig.

 

En sund og velfungerende vagusnerve kendetegnes ved en høj aktivitet. I dag ved man, at høj aktivitet kan opnås gennem stimulering af vagusnerven.

KONTAKT KLINIK MYNTE

Vil du høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig til et vægttab, så kontakt mig her:


Tlf. +45 28 19 35 52

Mail: kontakt@klinik-mynte.dk


Du kan også benytte kontaktformularen herunder, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.