Komplementær hormonterapi

Komplementær hormonterapi

Kom i hormonel balance med forløbet Komplementær Hormonterapi.

Et komplementær hormonterapeutisk forløb indeholder 8 personlige sessioner på klinikken. Hver session har en varighed af mellem halvanden til to timer.


Længendeværende harmonel ubalance påvirker din hjernekemi, immunforsvar, din hormonelle cyklys, dit stress niveau og stofskifte produktion.

 

På dit første besøg udarbejder jeg en grundig anamnese (journal), som indeholder dine nuværende symptomer, sygdomme, sygdomshistorik i familien, dine kostvaner, stress og livsstil, screening protokoller.

Derudover tilrettelægger jeg, hvilken DNA og laboratorietest igennem Nordic Lab, de rette kostguides/kosttilskud/urter/ og Nutraceuticas (en sammentrækning af nutrition(ernæring) og pharmaceuticals(medicin), der kan hjælpe kroppen bedst muligt helt ind på celleplan.


 Forberedelse

Inden din konsultation vil du modtage et konsultations-skema, som du bedes sende til mig 3-5 dage før din konsultation.

Tag dig god tid til at besvare spørgsmålene.
Bevidstheden om dit eget helbred og velbefindende er første skridt mod at få det bedre.

Derfor starter behandlingen allerede nu.


Det er vigtigt, at du sender dit besvarede konsultationsskema i god tid, da jeg skal nå at gennemlæse det for at hjælpe og støtte dig bedst muligt.

Årsager

Det er vigtigt at forstå sammenhængen imellem krop og sind og finde årsagen til dine udfordringer. Om det er menstruationssmerter, energiforladthed, angst, uro, træthed, manglende glæde, tristhed, forstoppelse, allergi og intolerance, svagt immunforsvar, stress eller noget andet, der generer dig.

 

Igennem forløbet vil du få en forståelse for, hvad årsagen er til din ubalance, og hvordan du selv kan støtte din krop fremover. Samtidig støttes din krop energisk igennem terapiformen KropBalanceTerapi, så din krop hurtigere kan komme tilbage til homeostase.

 

Nu har du kickstartet din hormonelle balance og dit overskud efter 4 x session. Efterfølgende kan du booke dig ind til en komplementær Hormonterapeutisk vedligeholdelses-behandling i klinikken.

 

Om hormonterapeutisk behandling

Med hormonterapeutiske behandlingsforløb hjælper jeg dig med at komme i balance gennem nærende og sund kost, de rette tilskud, afstresnings-teknikker, rådgivning om søvnmønstre, bevægelse og motion, store mængder af frisk luft, og masser af selvomsorg.

Jeg kigger på det hele menneske som udgangspunkt for en behandling. Du guides og inspireres i din proces henimod at opnå balance i din krop. Ingen mennesker er helt ens – et forløb hos mig er rettet specielt til dig, din krop og din hormonelle ubalance.

Priser - komplementær hormonterapi

Komplementært hormonterapeutisk forløb 8 x 1,5 - 2 timer

Kr. 6000,-

Komplementær Hormonterapeutisk session                    med KropsBalanceTerapi

Kr. 1.200,-

Jeg kan hjælpe dig med at opnå følgende:

  • Mindre Stress
  • Bedre Fordøjelse
  • Mindre allergi, intolerance
  • Et bedre stofskifte
  • Et bedre immunforsvar og autoimmunitet
  • En bedre fertilitet
  • Mindre Træthed og udbrændthed
  • Færre symptomer på PMS, overgangsalder
  • Mindre Smertefuld, svag menstruation

KONTAKT KLINIK MYNTE

Du kan kontakte Klinik Mynte på:


Tlf. +45 28 19 35 52

Mail: kontakt@klinik-mynte.dk


Du kan også benytte kontaktformularen herunder, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 

TEST FRA NORDIC VMS

NORDIC VMS

For at kunne tilbyde mine klienter en bredere og mere omfattende viden omkring deres sundhed, udfordringer og behandling, samarbejder jeg med Nordic VMS - en af europas førende laboratorietest-udbydere.


Læs nærmere herunder om de forskellige test og prøver jeg tilbyder: