Healing Clairvoyance

Healing Clairvoyance.

Healing og Clairvoyancens opgave, er at forebygge  lindre og give rådgivning til smerte og blokering i krop og sind og opløse spændlinger i muskler og led og det der indefra holder fast i dine spændninger. Disse spændinger opstår oftest som følge af overanstrengelse, overbelastninger eller dårlig arbejdsstilling, der hvor vi ikke lytter til os selv, stress og emotionelle mentale ubalancer.

Healing Clairvoyance.er en blid berøring af  huden og muskulaturen med specifikke teknikker uden bivirkninger, der fremmer vores almene sundhed og velvære. 


Healing Clairvoyance styrker kroppens og hjernens funktioner, og bidrager til at lindre og forebygge visse almindelige lidelser, f.eks. stress, depression, spændings hovedpine, myoser i muskler, overbelastnings skader og  overanstrengelse.

 

Healing Clairvoyance stimulerer vores  krops bløde væv, afspænder musklerne og afspænder vores nervesystem,  stimulerer vores kredsløb, så blodet flyder uden hindringer, og bringer ilt og næringsstoffer til de steder, hvor der er brug for det, når vi stimulere vores krops energi.

 

I en Healing Clairvoyant session giver jeg  en individuelt tilpasset behandling til kroppens energiske system afhængig af problemets art.  

 

Healing Clairvoyance er i langt de fleste tilfælde en yderst effektiv måde at behandle forskellige smerte, spændninger fra følelsesmæssige spændninger. I min klinik kan jeg afhjælpe dig med overbelastning, smerte i krop og sind, stress og følelsesmæssige overbelastninger. Dette kan være opstået af pludselige traumer, statisk ensformigt arbejde og liv, forkerte/tunge beslutninger, psykisk stress.


Healing Clairvoyance er den mest effektive behandling for at få mere energi i hverdagen, i krop, og  sind og fysisk mentalt. Healing clairvoyance er oplagt til dig, der føler dig blokerert, der savner energi og forståelse, får en bedre liv i friheds følelse og motivation.


Healing Clairvoyance egner sig til dig, der føler dig låst eller blokeret i dit liv og i dit professionelle liv. Her vil rådgivning og støtte give dig, på en ærlig måde en øget bevidsthed og fremdrift du mangler i dit arbejde og i dit liv.
HEALING CLAIRVOYANCE

Alm Konsultation 1 time

Kr. 1200 ,-

3 x konsultations forløb 1 time

Kr. 3000,-

Se alle vores priser her

Healing Clairvovance er godt for:

  • Aller former for smerter i kroppen
  • Emotionelle og psykiske ubalancer
  • Akut og kronisk stress
  • Træthed og udbrændthed
  • Angst og frygt der holder dig fast.
  • Alle form søvn-ubalancer.
  • Blokeringer i mediansystemet.
  • Rådgivning til livet.
  • Rådgivning i din profesionelle liv. 

KONTAKT KLINIK MYNTE

Du kan kontakte Klinik Mynte på:


Tlf. +45 28 19 35 52

Mail: kontakt@klinik-mynte.dk


Du kan også benytte kontaktformularen herunder, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.