Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk massages vigtigste opgave, er at forebygge og lindre spændinger i muskler og led. Disse spændinger opstår oftest som følge af overanstrengelse, over-

belastninger eller dårlig arbejdsstilling.

Massage er berøring af huden og manipulation af muskulaturen med specifikke teknikker uden bivirkninger, der fremmer vores almene sundhed og velvære. 

 

Massagen styrker kroppens og hjernens funktioner, og bidrager til at lindre og forebygge visse almindelige lidelser, f.eks. stress, depression, spændings hovedpine, myoser i muskler, overbelastning skader ved sport/arbejde og overanstrengelse ved hårdt arbejde.

 

Massage af huden stimulerer også vores immunforsvar,

at klemme, trykke og bevæge kroppens bløde væv afspænder musklerne og stimulerer vores kredsløb, så blodet flyder uden hindringer, og bringer ilt og næringsstoffer til de steder, hvor der brug for det. 

 

Som uddannet fysiologisk massør giver jeg en individuelt tilpasset behandling til kroppens muskler afhængig af problemets art. 

 

fysiurgisk massage er i langt de fleste tilfælde en yderst effektiv måde at behandle forskellige muskulære lidelser i bevægeapparatet. I min klinik kan jeg afhjælpe dig med overbelastning i muskler og bindevæv (sener, muskelhinder og ledbånd). Dette kan være opstået af pludselige traumer, statisk ensformigt arbejde foran en computer, forkerte/tunge løft, idrætsskader.

Undersøgelser har desuden vist at fysiurgisk massage er den mest effektive behandling ved hovedpine udløst muskulært. Dvs. det der normalt kendes som spændingshovedpine.


Vi anbefaler altid nye klienter at huske at booke : "1. gang behandling", da der erfarings mæssigt er brug for en grundigere undersøgelse første gang.


Priser - Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage 1. konsultation 1 ½ time

Altid en grundig anamnese ved 1.konsultation

Kr. 850,-

Fysiurgisk massage behandling 1 time

Tillæg vd brug af laser, tape og nåle kr. 50,-


Kr. 650,-

Se alle vores priser her

Fysiurgisk Massage er godt for:

  • Muskulære lidelser
  • Overbelastning i muskler og bindevæv
  • Overbelastning i sener, muskelhinder og ledbånd
  • Hovedpine
  • Spændingshovpine
  • m.m.

KONTAKT KLINIK MYNTE

Du kan kontakte Klinik Mynte på:


Tlf. +45 28 19 35 52

Mail: kontakt@klinik-mynte.dk


Du kan også benytte kontaktformularen herunder, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.